منتدى احلى صحبة للسيدات فقط
أهلا وسهلا بيكم زيارتكم تشرفنا وتسعدنا يسرنا انضمامكم لعائلتنا الصغيرة علما المنتدى خاص بالسيدات ولن نقبل باى عضوية ذكورية لكن أنتى اتفضلى وشاركى معنا يا قمر
الرجاء احترام قوانين المنتدى بالنسبة للرجال

منتدى احلى صحبة للسيدات فقط

أهلا و سهلا بك يا زائر نورتينا يا قمر اسعدتنا عودتك الينا فى منتديات احلى صحبة للسيدات عفوا ممنوع تسجيل الرجال نهائيا وسيتم الغاء اى عضوية باسم ذكورى
 
الرئيسيةمحرك منتدى احلىمكتبة الصورالتسجيلدخول
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
نور
 
سمسم
 
badoura
 
moon
 
fatiha
 
bidoshiko
 
حياتي غير
 
sarah
 
ميرنا
 
برتقالة
 
المواضيع الأخيرة
سحابة الكلمات الدلالية

شاطر | 
 

 يلا كل واحدة تكتب شو حتطبخ اليوم علشان انا محتارة شو اطبخ.

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
همس القلوب
وسام الوفاء
وسام الوفاء
avatar

نقاط : 33598
الجنس : انثى
الحمل
المساهمات : 84
العمر : 34
الوظيفة : ربه بيت الكمبيوتر والانترنت
المزاج : راااااااااااااااااااااااايق
موقعنا :
2
13/09/2008

بطاقة الشخصية
مرئى للجميع:

مُساهمةموضوع: يلا كل واحدة تكتب شو حتطبخ اليوم علشان انا محتارة شو اطبخ.   الأحد 19 أكتوبر 2008 - 19:58

اليوم جايبتلكم فكرة جديدة وحلوة
بس أريد منكم تفاعلكم معي

كل واحدة من الحلوات نسالها : ماهو طبقك المفضل ؟
فتقوم بشرح كيفية طبخه

من ثم تقوم باختيار الحلوة االتي ستقدم بعدها طبقها المفضل

وانا اول واحدة بسالها شو طبققها المفضل سمسم يلا يا سمسم قوليلنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
سمسم
نائبه المديرة
نائبه المديرة
avatar

نقاط : 37054
الجنس : انثى
دعاء المنتدى : اللهم انر قلبي بنورك
البلد : ارض الله الواسعه
المساهمات : 1250
احلى صحبه
الوظيفة : طالبه
المزاج : ممتاز
الهوايه :

موقعنا : http://sana.hot-me.com/forum.htm
42
06/09/2008

بطاقة الشخصية
مرئى للجميع: نشيط

مُساهمةموضوع: رد: يلا كل واحدة تكتب شو حتطبخ اليوم علشان انا محتارة شو اطبخ.   الثلاثاء 21 أكتوبر 2008 - 17:37

تسلمي عالفكره الحلوه وبالمناسبه حقلكم طبقي المفضل



الطبق المفضل عندي هو المكرونه
ويا ستي العزيزه طريقة عمل المكرونه هي
لا اولا اقلكم المقادير
بتجيبي مكرونه -ولحمه مفرومه-خضار مثل جزر بازيلا ذره فطر مشروم فليفله وبصل -صلصة بندوره
الطريقه اولا
تحطي باناء ماء وتحطي على النار ولا تنسي تحطي شوية مازولا بالمي وملح ولما المي تغلي بتحطي المكرونه فيها وبتخليها لحتى تستوي
بعدين بتقلي الخضار واللحمه وبتحطي فوقهم صلصة البندوره وبتخليهم يغلو
لما تستوي المكرونه بتشيليها وبتحطي عليها مي باردهوبتحطيها بصحن وبتجيبي الصلصه بتحطيها برضه بصحن وبتجيبي الصلصه وبتحطيها فوقها وبتقدميها لاحبائك
جربيها ولا تنسي تدعيلي
بس ازا صار ت معدتك توجعك لا تدعي علي ههههههههههههههههههههههههههه















@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ليس المهم ان تكون صديقي المهم ان تكون صادقا معي





الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sana.hot-me.com/profile.forum?mode=register&agreed=true
نور
مشرفة عامة
مشرفة عامة
avatar

نقاط : 35834
الجنس : انثى
دعاء المنتدى : اللهم اعفو واعفنى يارب العالمين
الاسد
المساهمات : 2120
العمر : 47
مصر
الوظيفة : لا اعمل
المزاج : عالى
الهوايه :
موقعنا :
26
11/05/2009

بطاقة الشخصية
مرئى للجميع:

مُساهمةموضوع: رد: يلا كل واحدة تكتب شو حتطبخ اليوم علشان انا محتارة شو اطبخ.   الأربعاء 15 يوليو 2009 - 3:32

tyrte tyrte tyrte



عجبتنى قوى الفكرة يا هبه تسلم افكارك الجميله


وعجبتنى المكرونه ياسمسم



وانا ان شاء الله ساكمل الموضوع واحييه من جديد


والكل هايعلق عليه ويكتب افضل طبق عنده000000000000



افضل وجبه عندى هى الاسمــــــــــــــــاك عمومــــــــــــــــــــا


وهاقول لكم نعمل صينيه سمك بالبطاطس فى الفرن:00000000000



المقـــــــــــــــــــــادير:


سمك بورى -- بطاطس مقطعه حلقات -- بصل حلقات --طماطم حلقات---فلفل حلقات - ليمونه حلقات بقدونس مقطعه رفيعه


زيت

طبعا توابل : ملح فلفل كمون ليمون ( بهارات اسماك ) شطه حمراء



الطريقه :


تحضرى صينيه مستطيله وتدهن بقلبل من الزيت


ترصى فيها حلقات البصل


فوق البصل ترصى البطاطس الحلقات


ثم تحضرى السمك المنظف طبعا واتحشيه بخلطه التوابل والبقدونس ويدهن السمك ايضا من جميع الجهات

واعصر علي السمك عصير الليمون وداخله ايضا بالعصير


ويرص السمك فوق البطاطس فى نظام


فوق السمك ارص حلقات الطماطم والفلفل وترانشات الليمون

ويرش الزيت على السطح


واوعوا تاكلوها كده منظرها خطييييييييييييييييييير


والله وريحتها كمان قبل ما تستوى خطيرة


تدخليها الفرن حار تاخد ساعه حتى يحمر السمك ثم تقلبى السمك على الوجهه الاخر باحتراس


ومعلقه زيت على وجهه السمك وتدخليها الفرن حتى يحمر السمك


الريحه تجنن

ملحوظه : تقطع البطاطس ترانشات رفيعه حتى تستوى


انا بنظف السمك من الداخل ويدعك بالملح الخشن ولكن لا اقشره من الخارج


ايوة السمك يا جماعه بقشره حتى لا يتهرى ولا يتحرق وعلى ضمانتى هذه الاكله


تجنن اوعوا تتجننوا0000000000


وبالف هنا وشفاء

ومرة تانيه اشكر الاخت هبه صاحبه الفكرة الجميله دى


والى كل الاعضاء كل واحده تقول لنا اكلتها المفضله واللى مش تقول بقه ؟؟؟؟؟؟؟



بلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااش


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
يلا كل واحدة تكتب شو حتطبخ اليوم علشان انا محتارة شو اطبخ.
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى احلى صحبة للسيدات فقط  :: الطبخ-
انتقل الى: