منتدى احلى صحبة للسيدات فقط
أهلا وسهلا بيكم زيارتكم تشرفنا وتسعدنا يسرنا انضمامكم لعائلتنا الصغيرة علما المنتدى خاص بالسيدات ولن نقبل باى عضوية ذكورية لكن أنتى اتفضلى وشاركى معنا يا قمر
الرجاء احترام قوانين المنتدى بالنسبة للرجال

منتدى احلى صحبة للسيدات فقط

أهلا و سهلا بك يا زائر نورتينا يا قمر اسعدتنا عودتك الينا فى منتديات احلى صحبة للسيدات عفوا ممنوع تسجيل الرجال نهائيا وسيتم الغاء اى عضوية باسم ذكورى
 
الرئيسيةمحرك منتدى احلىمكتبة الصورالتسجيلدخول
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
نور
 
سمسم
 
badoura
 
moon
 
fatiha
 
bidoshiko
 
حياتي غير
 
sarah
 
ميرنا
 
برتقالة
 
المواضيع الأخيرة
سحابة الكلمات الدلالية

شاطر | 
 

 طاجن باميه جديد و لذيذ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
نور
مشرفة عامة
مشرفة عامة
avatar

نقاط : 35824
الجنس : انثى
دعاء المنتدى : اللهم اعفو واعفنى يارب العالمين
الاسد
المساهمات : 2120
العمر : 47
مصر
الوظيفة : لا اعمل
المزاج : عالى
الهوايه :
موقعنا :
26
11/05/2009

بطاقة الشخصية
مرئى للجميع:

مُساهمةموضوع: طاجن باميه جديد و لذيذ   الأحد 25 أكتوبر 2009 - 7:43

بســــــــــــــــم الله الرحــــــــــــــمن الرحــــــــــــــــــيم


السلام عليكم ورحمه الله وبركاته




النهاردة حعمل لكم ألذ طاجن بامية
كلنا بنزهق من الطرق التقليدية للأكل
فقلت النهاردة أعمل لكم البامية بس بطريقة مختلفة خالص
ولذيذة جدااااااااااااا


وعلى فكرة الصنف ده كان أحد أصناف مائدتي النهاردة
















كمية من البامية - بصل شرايح رفيعة - عصاج ( بالبصل والبهارات والبقدونس والشبت )
طماطم حلقات رفيعة - قرنين فلفل اخضر حامي-
خلطة طماطم في الخلاط مكونة من ( صلصة طماطم - طماطم مقطعة - حبة ماجي- ثوم - فلفل اسود-
بهارات - كوب ماء - ملح - عودين كزبرة خضراء )









- سمن بلدى أو زبدة في طاسة على النار ونحط البامية ونقلبها في السمن حتى تذبل
- طاسة أخرى بها قليل من زيت الذرة ونشوح البصل حتى يصفر لونه
- نضع البصل بالطاجن ثم راق بامية فوقه ..ثم راق العصاج
- نضع طبقة من الطماطم الحلقات وقرنين فلفل صحيح
- نصب عليه خلطة الطماطم
- تدخل فرن حار لمدة نصف ساعة حتى تتسبك





وأترككم مع أحلى صنف بامية
ومنتظرة رأيكم ضرورى...


تحياتي لكم..
والى لقاء جديد مع صنف جديد باذن الله


ملحوظه

نفس طريقتى تقريبا فى عمل طاجن الباميه وفعلا خطيرة جدا الكل بيحلف بيها وبياكل صوابعه وراها

تشويح اباميه على النار حتى تنشف وتصبح بدون خيوطها اللزجه بيخليها حاجه تانيه خالص وماتنسوش شويه شطه حمراء غير القرنين اللى على الوجه بيدوها طعم تانى ويا ريت يضاف الثوم المفروم نىء بدون تحمير قبل انتهاء السواء بقليل


تحياتى للجميع وجربوها


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
moon
المديرة العامة
المديرة العامة
avatar

نقاط : 5346113
الجنس : انثى
دعاء المنتدى : اللهم ارحمنا فوق الارض وتحت الارض ويوم العرض عليك
الجدي
المساهمات : 1032
العمر : 34
فلسطين
الوظيفة : كل الوظائف وظيفتى
المزاج : راااااااااااااايق
الهوايه :

31
04/09/2008

بطاقة الشخصية
مرئى للجميع: نشيط

مُساهمةموضوع: رد: طاجن باميه جديد و لذيذ   الإثنين 2 نوفمبر 2009 - 10:18
















@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://sana.hot-me.com
 
طاجن باميه جديد و لذيذ
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى احلى صحبة للسيدات فقط  :: الطبخ :: اطباق رئيسية-
انتقل الى: